WIJNROUTE 2022

OVER DE WIJNROUTE 2022

Na een gedwongen afwezigheid van twee jaar gaat het eindelijk weer gebeuren. Zet zaterdagavond 28 mei in je agenda want dan is het tijd voor de Wijnroute 2022. Van 19.00 tot 22.00 uur bieden we je weer de gelegenheid heerlijke wijnen te ontdekken. Het gaat hierbij om een proeverij, een ontdekkingsreis langs landen en hun wijnen.

Tijdens deze gezellige avond treden er straatmuzikanten op die zich op gezette tijden ook in de winkels zullen laten zien. Een hapje bij de geserveerde drankjes mag je ook regelmatig gaan verwachten. 

Je glas als entreebewijs

Ook voor deze editie kun je je glas vanaf nu kopen bij de deelnemende winkels. Je betaalt er €20 voor en je glas is je entreebewijs. Met dit glas kun je gedurende de avond bij alle 26 deelnemende winkels de verschillende wijnen komen proeven en beleven. Let op, er zijn slechts 1.000 glazen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen van jouw glas/glazen. Want zoals altijd OP=OP

Aanvullende spelregels

Er geldt een hele strikte afspraak, onder 18 jaar wordt er niet geschonken. Er kan dus naar je legitimatie worden gevraagd en bedenk goed, het is een proeverij! Een uitgelezen kans om te ontdekken welk wijntje je het beste past.