Disclaimer

Dit is de website van PurmerendWinkelstad.nl gevestigd te Purmerend. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

Mocht je problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een mail. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

PurmerendWinkelstad.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat je door PurmerendWinkelstad.nl is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van PurmerendWinkelstad.nl, wordt verwezen naar de Algemene voorwaarden van PurmerendWinkelstad.nl die op deze site van toepassing zijn.

Deze website bevat links naar websites van derden en PurmerendWinkelstad.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.