Juwelier Brouwers

Purmerend

Juwelier Brouwers is al 65 jaar een familiebedrijf.
Marc Brouwers behoort tot de derde generatie die het bedrijf met passie voortzet. Bij juwelier Brouwers staat de klant voorop en de service centraal. Zo verzorgen wij reparaties in eigen atelier en voor het verwisselen van een batterij geldt: klaar terwijl u wacht. Wij zijn daarbij onder andere gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van (gedenk-) sieraden voor geliefde of overleden dierbaren. Juwelier Brouwers, is ook dé trouwringen specialist van Purmerend en omstreken!
Hier vind je de meest veelzijdige trouwringen showroom met het huismerk Dora Trouwringen. Het merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit.Wij bieden keuze uit verschillende soorten materialen. Goud in verschillende kleuren (geel, rosé, wit) maar ook wat voordeliger materiaal zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie van materialen. De mooiste trouwringen van Edelstaal Purmerend. Naast de klassieke gladde trouwringen kun je ook bij ons terecht voor trouwringen met briljant, van eenvoudig tot extravagant. Je kunt kiezen voor een briljant of princess geslepen diamant. Voor de wat kleinere beurs zijn er budgetlijnen met prachtige ontwerpen. Wil je iets exclusiefs, dan is er nu de nieuwe Firecut geslepen diamant. De firecut diamant is een verbeterde briljant slijpsel met 20% meer schittering en 74 facetten ipv 56. Al onze stenen worden microscopisch gezet, waardoor de stenen nog meer gaan stralen. Je trouwringen uitkiezen bij je thuis, buiten kantoor- of winkeltijden? Ook dat kan bij Juwelier Brouwers! Wij komen op afspraak graag bij je thuis om de juiste trouw of verlovingsringen met je uit te zoeken. Je oude versleten sieraden zijn geld waard!

Bij Juwelier Brouwers hanteren wij altijd de meest recente koersen voor je oude sieraden.
Kom daarom voor de meest eerlijke vergoeding naar Juwelier Brouwers en verbaas je over wat je nog kunt krijgen voor je oude en versleten sieraden! De koersen voor edelmetaal zijn op dit moment erg gunstig! Wij zijn wel wettelijk verplicht om je identiteitsgegevens te noteren bij het inkopen van edelmetalen, vergeet daarom niet je legitimatie mee te nemen!

Accepteert de cadeaukaart Uitgelicht
Adres

Hoogstraat 7C
1441 BA Purmerend

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0299 435 221

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten