Aansluiten Purmerend Winkelstad

De Kosten

Je eigen webshop aansluiten op het online warenhuis van Purmerend is gratis. Je wordt meegenomen om je eventuele bestaande webshop te koppelen aan het Warenhuis. Wanneer producten van jou worden gekocht in het warenhuis bedragen de vaste transactiekosten € 1,00 en betaal je een commissie van 6% over het totale bedrag dat bij jouw is besteed. Mocht het artikel onverhoopt worden geretourneerd of de transactie worden geannuleerd betaal je alleen de transactiekosten van € 1,00 en uiteraard geen commissie.

Koppeling bestaande webshops

Op dit moment kunnen we vrij eenvoudig bestaande webshops koppelen met ons Warenhuis die draaien op Lightspeed, Woocommerce, Magento, Easypos, Shopify of zijn gekoppeld middels Channable. Heb je een ander type webshop meld je dan wel alvast aan. We gaan dan zorgen dat we je ook snel in het Warenhuis kunnen opnemen.
 

Aanmelden

Gaat heel eenvoudig. Via deze link https://purmerendwinkelstad.nl/voor-ondernemers/ meld je je winkel aan. Er wordt contact met je opgenomen en jouw webshop wordt gekoppeld met het warenhuis van Purmerend.
Het warenhuis van Purmerend is zeker niet bedoeld als alternatief voor het bezoeken van de stad. Er gaat tenslotte niets boven lekker door onze straatjes slenteren en af sluiten op een terrasje
 
  • het warenhuis van Purmerend is wel bedoeld als alternatief voor de grote
    online aanbieders
  • met de cadeaukaart van Purmerend kun je nu ook online in het warenhuis je aankopen afrekenen
  • binnen het warenhuis van Purmerend kunnen onze klanten in alle aangesloten shops winkelen en hoeven er maar één keer af te rekenen
  • wij streven naar gratis bezorging binnen Purmerend maar jij bepaalt je eigen voorwaarden