Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met het product wat je bij PurmerendWinkelstad.nl besteld hebt? Er geldt wettelijk een herroepingstermijn (bedenktermijn) van 14 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de bestelling hebt ontvangen. Retourneren kan gemakkelijk, binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen.

Er gelden echter ook uitsluitingen op dit herroepingsrecht. Bestellingen, of eigenlijk producten, die niet geretourneerd kunnen worden:

  • Producten die vervaardigd worden conform instructies van de consument (maatwerk). Deze kunnen echter (nog) niet via PurmerendWinkelstad.nl besteld worden.
  • Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn.
  • Makkelijk kopieerbare producten zoals games of cd’s die niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling verbroken is.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Eventuele kosten die je moet maken voor het retour sturen van de bestelling zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht door de bestelling te retourneren, ontvang je de kosten van het volledige aankoopbedrag retour binnen 14 dagen na jouw melding dat je van je aankoop afziet. PurmerendWinkelstad.nl betaalt je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. PurmerendWinkelstad.nl mag wel wachten met terugbetaling tot de goederen retour zijn.

Heb je de bestelling defect of beschadigd ontvangen? Neem dan contact met de klantenservice van PurmerendWinkelstad.nl op. Bij garantie zijn de kosten voor terugzending voor rekening van PumerendWinkelstad.nl.