Giovani

Purmerend

Kleding is altijd een inspiratiebron geweest voor eigenaresse Melissa Jonkman. Mede hierdoor heeft ze ervoor gekozen om een kledingzaak te openen in hartje Purmerend. Inmiddels – jaren later – runt ze nog steeds GIOVANI MODE en doet dit vol overgave. Toen Melissa de zaak opende was haar doel om met GIOVANI MODE net iets anders te bieden dan andere kledingzaken. Meer dan vijfentwintig jaar na dato is dat nog steeds haar lijfspreuk en dat heeft geleid tot een klantenkring die dit zeer waardeert.

GIOVANI MODE is sinds 1987 gevestigd in Purmerend en is daarom een sterk begrip geworden in Purmerend en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve Italiaanse damesmode, maar ook onze Canadese lijnen van Joseph Ribkoff en Frank Lyman spelen een grote rol in onze collectie. Deze merken spelen een grote rol binnen onze collectie, met name door hun flexibele stoffen waardoor het pasbereik groter is!

Wij geven u persoonlijk advies en zoeken, als u dat op prijs stelt, uw garderobe geheel voor u samen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, glaasje fris of glas wijn.

U kunt bij GIOVANI MODE uitstekend terecht voor een speciale gelegenheidsoutfit. Daarnaast verkopen wij ook casual kleding van onder andere de merken Pause Cafe. Meer informatie over de merken? Bekijk dan onze collectie!

Wij zijn gevestigd in het authentiekste straatje van Purmerend op de Padjedijk 19. Kom eens bij ons langs, met of zonder afspraak. Tot dan!

Online shop Uitgelicht
Adres

Padjedijk 19
1441 AX Purmerend

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0299 426 771

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 13:00 – 16:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:30
Zondag Gesloten