Berghroos Bloembinders

Purmerend

 

Wij zijn Annemieke en Timo van Berghroos Bloembinders. Samen met een enthousiast team van bloembinders, hebben wij van onze passie ons werk gemaakt. We gaan graag een uitdaging aan, bijna niets is te gek. Wij hebben veel ervaring in het decoreren van trouwfeesten en partijen (ook op locatie).

Wij bieden ook gepaste bedrijfsabonnementen aan zodat je altijd mooie, representatieve bloemen hebt staan. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, wij komen graag bij je langs.

Het mooie van dit vak is dat geen dag hetzelfde is. Graag laten wij ons inspireren door de natuur en het seizoen. Wij maken met veel liefde jouw bruidswerk maar ook rouwwerk hoort erbij, één van onze specialiteiten, het is immers het laatste eerbetoon aan een geliefde.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een mooi boeket of een leuk cadeau. Wij onderscheiden ons in het maken van boeketten en bloemstukken. Hierbij staan uitstraling en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Een boeket of bloemstuk moet spannend zijn. Je moet het gevoel hebben ernaar te kunnen blijven kijken en telkens weer wat nieuws te kunnen ontdekken.

Kom snel eens langs en laat je inspireren!

Accepteert de cadeaukaart Uitgelicht
Adres

Wormerplein 115
Purmerend

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0299 - 421 983

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag gesloten