THEATER
DE PURMARYN

Theater de Purmaryn staat midden in het winkelgebied van Purmerend. Het theater opende in 1990 haar deuren en vult zijn programma met musicals, concerten, dans, cabaret, stand-upcomedy, toneel, kindervoorstellingen, muziektheater, jazz, percussie, opera/operette, kamermuziek en een literaire salon. De Purmaryn heeft twee zalen. De grote zaal biedt plaats aan 520 zitplaatsen en daarnaast is er ook nog een kleine zaal voor maximaal 200 zitplaatsen.

Theater de Purmaryn ligt in het centrum van Purmerend. Parkeren kan in de omliggende straten, op het parkeerdek van de Schapenmarkt, of in de Q-park parkeergarage van het Eggert Winkelcentrum. Je kunt bij de Q-park garage 24 uur per dag uitrijden. De garage is gevestigd: Nieuwstraat 67, 1441 CL Purmerend. Vanaf de parkeergarage ben je op ongeveer 5 minuten loopafstand van Theater de Purmaryn.

Het Centraal Station van Purmerend ligt op 13 minuten lopen van het theater. Vanaf het station kun je ook enkele bussen nemen naar het theater. Bushalte Gedempte Where ligt op 2 minuten loopafstand van het theater. Plan je reis met het openbaar vervoer op 9292.nl

Theater de Purmaryn
Waagplein 1
1441 BR Purmerend
E-mail: kassa@depurmaryn.nl

Telefoon kassa: 0299 432205
De kassa is geopend van dinsdag t/m zaterdag 10.30 tot 15.30 uur