Openingstijden:

ma t/m do : 10:00 – 18:00, vr : 10:00 – 21:00, za : 10:00 – 21:00, zo : gesloten

Adres:

Gedempte Singelgracht 15, 1441 AN Purmerend

Telefoonnummer:

Website:

Planck

Planck is dé vloerenspecialist met een mooie collectie laminaat, pvc-vloeren en houten vloeren voor een aantrekkelijke prijs. Dat is waar wij voor staan. Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid in een ongedwongen sfeer staan centraal.

PLAN(C)K op de proef
Een vloer bepaalt voor een groot deel de beleving van een ruimte. Daarom krijgen klanten bij Planck altijd eerst een plank op proef mee naar huis. Daarmee kun je testen of de kleur van de plank wel past in de ruimte en of hij past bij de reeds aanwezige meubels. Planck gaat voor tevreden klanten. Het assortiment van PLANCK kent de grootste en meest kwalitatieve vloeren van merken als Quick-Step, Balterio, Coretec, Floorify Solidcore en vele meer.

In onze showroom aan de Gedempte Singelgracht 15 in Purmerend presenteren wij meer dan vijfhonderd verschillende vloeren. Wij staan klaar om je te informeren en te adviseren. Indien gewenst, bespreken wij jouw wensen en gaan wij samen op zoek naar de meest passende vloer. Wij vinden de perfecte vloer bij de verwachtingen die jij hebt.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze laminaat, pvc en houten vloeren.

Tot snel.

Malcare WordPress Security