Openingstijden:

ma : 10:30 – 18:00, di t/m do: 09:00 – 18:00, vrij : 09:00 – 21:30, za : 09:00 – 17:30, zo : 12:00 – 17:00

Adres:

Kaasmarkt 3, 1441 BG Purmerend

Telefoonnummer:

0299 – 432 018

Website:

Onze catering website:

‘t Hoedje van de Koningin

‘Omdat eten meer is dan alleen een maaltijd’ ‘t Paleis op de Kaasmarkt waar Mark Blankendaal met Jaimy Blankendaal en Jasper de Koning als linker- en rechter hand dagelijks met hun team streeft naar een zo hoog mogelijk niveau van kwaliteit in een gezellige ambiance. De van oorsprong lunchroom is de laatste jaren uitgebreid in zijn diversiteit. Voor een kopje koffie, een (uitgebreide) lunch, gezellige borrel of een high tea (€22,50 p.p.) bent je hier dagelijks aan het juiste adres.

Op vrijdagavond serveert De Koningin en haar Hofhouding, naast de uitgebreide a la carte kaart, een wisselende vrijdagavond maaltijd voor €11,00. Tevens heeft De Koningin elke vrijdagavond dagverse kreeften in huis!

Doordat alle facetten van de Horeca scholing en ervaring (management, bediening en (freelance) kok) zijn opgedaan, kan er op aanvraag tevens op een, nog hoger, niveau worden gekookt. Private diners in ‘ons paleisje’ of op locatie worden regelmatig georganiseerd. Ook biedt De Koningin en haar hofhouding aan om je viering te organiseren met diverse catering mogelijkheden op locatie of in ‘ons Paleisje’. Particuliere- en zakelijke gasten zijn bij ons aan het juiste adres. Elke wens of budget is bespreekbaar. Ons doel is een veelzijdig ‘Paleisje’ met van 1 april tot 1 oktober een heerlijk zonnig terras midden in het stadshart van het gezellige centrum van Purmerend en slechts op 50 meter verwijderd van theater De Purmaryn.

Malcare WordPress Security