P3 POP
& CULTUURPODIUM

Pop- en Cultuurpodium P3 is het Purmerendse podium voor live popmuziek, dance en theater in regio Waterland. P3 staat open voor jouw muzikale initiatief en ideeën, P3 is er voor jou. Als bezoeker, als muzikant, als medewerker. Voel je welkom je mening te uiten aan de bar, via mail, social media of telefoon, ze staan er zeker open voor.

P3 opende haar deuren op 31 maart 2006 op initiatief van de Gemeente Purmerend. Het is gevestigd aan de rand van het centrum. P3 is het centrum voor popcultuur in de regio Waterland en heeft de beschikking over twee popzalen (capaciteit 850 en 300 bezoekers), een vlakke vloer theaterzaal ( 130 zitplaatsen) en vijf oefenruimtes voor muzikanten. In de popzalen programmeert P3 wekelijks concerten en dance avonden. Het programma is te vinden op de website en wordt gemiddeld twee maanden van tevoren bekend gemaakt.

P3 brengt popmuziek in de breedste zin van het woord, zo vind je op het programma verschillende soorten genres, cross-overs, publiekstrekkers, reeds gearriveerde artiesten, local heroes, maar uiteraard is P3 ook het podium voor opkomend talent en genre overschrijdende muziek en dans avonden voor (bijna) alle leeftijden.

Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
Tel: 0299-411230