Witgoed Specialist

Purmerend

“Koop bij de man die het maken kan!!”

Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen en dat kunt u merken aan de volgende punten:

Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij specialisme in assortiment én service.

Wij werken met een eigen Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur (en een tijdelijk vervangend apparaat is mogelijk).

Wij installeren vakkundig, bij u thuis en op afspraak!

Daarom kiest u voor de Witgoed specialist Waterland

Het is onze dagelijkse taak om op de hoogte te zijn én te blijven van innovaties en techniek op het gebied van witgoed. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Onze eigen snelle bezorgdienst

De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk bezorgd wanneer het ú uitkomt. Bij ons bepaalt u namelijk zelf het tijdstip van bezorging. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en hoeft u niet onnodig op de bezorging te wachten.

Het gekochte product wordt op de begane grond en direct achter de voordeur neergezet. Heeft u extra wensen? Ook het installeren van uw nieuwe witgoedapparatuur, het aanbrengen van een trekschakelaar, of het loskoppelen van oude apparatuur is geen enkel probleem.

Omdat elke situatie uniek is, stemmen wij graag samen met u af welke werkzaamheden het beste aansluiten op uw behoeften.

Uiteraard worden de verpakking en de evt. oude apparatuur welke door de aankoop wordt vervangen mee retour genomen.

Geen omkijken naar

En mocht uw apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuurtjes vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur. Kortom: kunt u een reden bedenken om niet voor ons zou kiezen?

Online shop Uitgelicht
Adres

Kanaalkade 14
1441 KC Purmerend

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0299 429 840

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten