Meneer de Uil

Purmerend

Hallo Meneer de Uil!
11 oktober 2008 opende Speelgoedwinkel Meneer de Uil voor het eerst haar deur voor iedereen die op zoek is naar mooi speelgoed. Bij de eigenaresse, moeder van 2 kinderen speelde het verlangen naar een speelgoedwinkel met kwalitatief goed speelgoed regelmatig door het hoofd. Genoeg aanleiding om een leuke speelgoedwinkel te openen in Purmerend! Het assortiment dat je hier vind wordt met zorg en aandacht ingekocht. Het overgrote deel van de producten is gemaakt van natuurlijke materialen, met de nadruk op hout. Bij Meneer de Uil vinden ze het belangrijk zich te richten op het reduceren van afval en dus meer op de vele recycle mogelijkheden.

Aandacht voor de klant
Meneer de Uil speelt zoveel mogelijk in op de vragen van de klant. Mocht je op zoek zijn naar een artikel dat je niet direct in de winkel kunt vinden, geef dit dan gerust door. Wellicht kunnen zij dit dan voor je bestellen.

De service
Speelgoedwinkel Meneer de Uil verkoopt speelgoed waar zij zelf achter staat. De producten zijn verantwoord en bewust ingekocht. Desondanks kan het gebeuren dat een product niet voldoet. Mocht je na aankoop van een product toch ontevreden zijn, dan zullen zij hun uiterste best doen om je ontevredenheid weg te nemen door samen naar een geschikte oplossing te zoeken.
Duurzaamheid staat voor kwaliteit en daarvoor ben je hier aan het goede adres.

Online shop Uitgelicht
Adres

Dubbele Buurt 20
Purmerend

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0299 470 770

E-mail

info@meneerdeuil.net

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten