Openingstijden:

ma: 13:00 – 17:00, di t/m do: 10:00 – 17:30, vrij: 10:30 – 21:00, za: 10:00 – 17:00, *zo: gesloten
Elke laatste zondag van de maand: 12:00 – 17:00

Adres:

Kaasmarkt 7, 1441 BG Purmerend

Telefoonnummer:

06 – 30130799

Website:

Bram mannenmode

Voor veel mannen is het kopen van kleding een noodzakelijk kwaad. Onze filosofie is dat kleding uitzoeken een feestje moet zijn.
Onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn rustig kijken naar wat een mooie toevoeging aan uw garderobe kan zijn. Klant is koning en de klant staat centraal zijn mooie uitgangspunten.

Hoe brengen wij dit in de praktijk?
Allereerst zorgen wij voor een uitgebalanceerde collectie, waarmee u van top tot teen gekleed kunt worden. Kleding van mooie merken en van uitstekende kwaliteit. Een goed advies, persoonlijke service in een ontspannen sfeer met service op hoog niveau én de mogelijkheid om een afspraak te maken om te komen op het moment dat het u uitkomt.
Ook buiten de normale openingstijden.

Voor wie?
De man die kwaliteit weet te waarderen en persoonlijke benadering op prijs stelt, is bij ons aan het goede adres.

Trouwen
Bent u op zoek naar een mooi pak om dé dag helemaal af te maken? Ook dan bent u bij Bram Mannenmode aan het juiste adres.

Uiteraard kunt u een keuze maken uit één van de mooie pakken uit ons assortiment. Deze zijn na de bijzondere dag ook nog ‘in het dagelijkse leven te dragen’. Wat ook wel zo praktisch is.

Wilt u liever iets bijzonders? Dan kunt u kiezen voor een, speciaal voor u en in overleg met u samengesteld, maatpak. De specifieke stof, voering en/of borduring in de kraag ‘Just Married’ maken uw outfit nog leuker.

Laat u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en zeker weten dat u volmondig zegt:

‘Ja ik wil’.